Malý zmätok / Stargazer

Dnes trocha koncepčne. Pred nedávnom sme vymýšľali nové predmety a jeden nápad bol takýto: Mithrilová reťaz – Znižuje útok a obranu hrdinu o 30%, pri vystrojení zakúzli na kráľovstvo neutrálne kúzlo Mithrilový prach (Znemožní na 10 minút kúzliť na hrdinu akékoľvek predmety.) .. predmet je evidente dizajnovaný pre bojové kontinenty, má však problém. Kúzlo je neutrálne, a ako všetci skúsený hráči vedia, neutrálne kúzla sú k smiechu, dá sa ich zbaviť pomocou odloženého questu, kde sa vyskytuje astrál Stargazer, čo je mimoriadne lacný spôsob ako von z problémov. Ak by sme však Mithrilový prach urobili zlatý, bolo by to zas neodkúzliteľné a smrteľné až príliš.

Vpodstate sme si neuváženým nadizajnovaním tej príšery vzali možnosť vyrábať neutrálne efekty, ktoré sú silné a spôsobia hráčom vrásky na čele. Také efekty, čo by mali byť odkúzliteľné, ale nie na istotu, iba v spolupráci s alianciou.

Mnohí si pamätáte, že sme už raz toto kúzlo zo Stargazera odstránili  a potom, po protestoch a neradi, vrátili. Bohužiaľ sme naň narazili znova. Ak máme mať možnosť do hry vniesť stredne nebezpečné kúzla, ktoré nebude možné odkúzliť príliš jednoducho, potom sa tohto problému musíme zbaviť. Týmto teda oznamujeme, že časy, keď sa nuetrálny efekt zrušil výpravou u Stargazera, sa pomaly končia. Bolo hlúpe dať odkúzlo na príšeru, hádam tú zmenu prežijete. Odmenou budú zaujímavejšie predmety a herné situácie.

8 názorov na “Malý zmätok / Stargazer

  1. no mě určitě zmatek u stargazera chybět nebude, je jednodušší si říct ali o zmatek, hypnos nebo očistu, nikdy jsem neměla potřebu řešit neutrální kouzla pomocí stargazera , i když se určitě najdou tací, co ho využívají . S přidáním kouzel pro boj a záškodničení souhlasím a určitě to přidá k bojům trochu víc adrenalinu a vzrušení.

  2. Nejako tomu nerozumiem, ked ma to kuzlo posobit iba 10 minut, preco nemoze byt zlate? 10 minut zase nie je taka dlha doba, aby to bolo az „prilis smrtelne“. A tych 30% nie je zase az tak vela, aby sa to nedalo vykryt kuzlami, prinajhorsom obet moze pouzit sviecku…

  3. ja sa dost cudujem ze to ma trvat 10 minut. Ucinok raketovej cizmy ste snizili o 5% pretoze sa vam zdalo ze skratit quest zo vsetkymi skracovacmi questov na 14 minut je prilis vela a teraz tam chcete dat kuzlo na 10 minut a k tomu je ho mozne ho aj odkuzlit. Malo by teda trvat omnoho dlhsie a popripade byt neodkuzlitelne.Aj to by prispelo k tomu aby si hraci nedavali dole cizmy ked sa vydaju na nejaky quest pretoze si myslim ze cena za nahodenie lietajucej cizmy je smiesna oproti cene ktoru zaplati hrac za raketovu cizmu.

  4. Asi nerozumiete, tu bol daný len príklad aké kúzla kombinované s predmetom by sme chceli robiť, nebavíme sa o tom, ale o problémoch ktoré nám stargazer spôsobuje s neutrálnymi efektami. Zlaté kúzlo nijako neodkúzli nikto, preto je príliš silné a proti zlatým kúzlam nikdy neurobíme nijaký dispell.

  5. 1) Ne všichni hráči jsou „zkušenější“ a proto nepoužívají astrální příšerky Vámi popsaným způsobem

    2) Předmět je opravdu pro bojový kontík, ok … dovolím si říct, že zkušenější hráč jsem… to co vy popisujete, že si hráč někde bokem uleje jeden úkol se Stargazerem, to je pěkné, zkoušel jsem to (kvůli vražedným čepelím). Ale dokud bude „rudé oko“ fungovat tak, že se nesesílá na náhodný úkol (jak je na něm napsáno) ale na ten, který máte na mapě nejdýl, tak se žádné škůdlení úkolů v záloze na bojovém kontíku konat nebude.

    P.S. Doufám, že mám s tím rudým okem pravdu, mohlo se jednat o náhodu, ale před nasazením updatu s novými předměty jsem si začal schovávat pohárkové úkoly s tim, že až vyjdou nové předměty, tak je tam vyfarmim. Když na mě protihráč začal házet rudá oka, vždy se mi to hodilo na nějaký ten pohárkový, co sem měl na mapě dlouho. Nikdy ne na nějaký nově koupený úkol.

  6. Hram to tu takmer od vzniku a ako vidim stale sa ucim … xD Zbavit jedine monstrum maleho zmatka ?? .. Mna osobne to teda nikdy nenapadlo ho takto vyuzit ale ak ho ludia pouzivaju na odkuzlovanie tak to je len rozmanitost hry .. Ale ak vam ide o to aby sa ludia prakticky na 100% neodkuzlili tak ano treba to dat prec .. maly zmatok sa najde v obradoch alebo v ali a ked nie smola .. nikto predsa nechce aby sa jeho obet lahko odkuzlila .. vsak co je lepsie ako skodit druhym ?? .. 😀

Nie je možné pridávať komentáre.